0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

20% REDUCERE pentru rotile complete de iarna de la Volvo

7°C sau mai putin? Este momentul pentru anvelope de iarna!

Deoarece pneurile create pentru conditii de vara nu se comporta bine iarna, ai nevoie de anvelope adecvate anotimpului rece, care isi mentin proprietatile de tractiune si aderenta chiar si la temperaturi sub 7°C.

Pneurile de iarna ofera performante semnificativ mai bune cand vine vorba de aderenta, manevrabilitate si distanta de franare. Profilul anvelopelor de iarna este special creat pentru a ramane moale, aderent in conditii de temperatura scazuta si pentru a evacua eficient apa, gheata, noroiul sau zapada.

 

Un campion al aderentei in conditii variate

Volvo Cars isi doreste ca furnizorii si partenerii sai sa ofere cele mai bune produse in materie de siguranta, calitate, dar care sa protejeze si mediul inconjurator. Nokian Tyres este unul dintre acesti furnizori si, la fel ca Volvo, a inteles ca testele intensive in conditii reale sunt singurul mod prin care se pot oferi anvelope care sa exceleze chiar si in cele mai dure conditii.

 

Profil optimizat împotriva acvaplanării

Pentru un nivel mai bun al aderenței și feedback către șofer. Fiecare canelură și canal de degajare are un rol și o formă precisă, rezultatul fiind aderență excelentă și manevrabilitate optimă.

 

Cant special pentru precizia direcției

Zona centrală a anvelopei este dominată de un masiv cant central. Canalele de degajare nu traversează cantul central, oferind astfel precizie sistemului de direcție și manevrabilitate îmbunătățită.

 

 

Caneluri pentru zăpadă

Cele două caneluri situate de o parte și de alta a cantului central sunt perforate special pentru a oferi aderență maximă pe drumuri acoperite cu zăpadă.

 

 

Șanțuri polișate

Siguranță pe drumuri umede, prin facilitarea degajării apei, a zăpezii sau a noroiului.

 

Cele mai bune jante din aluminiu pentru modelul tau Volvo

Janta potrivita este la fel de importanta ca anvelopa potrivita cand trebuie sa optimizezi performantele masinii tale. Jantele originale Volvo sunt concepute si testate la fel de intens ca toate accesoriile originale Volvo. Acest lucru ne asigura ca toate proprietatile de calitate si functionalitate sunt indeplinite. Intreaga gama de jante originale Volvo a fost testata impotriva acumularii de zapada intre spitele jantei pentru a evita afectarea echilibrului si a performantelor de franare.

Mixul corect de materiale

Materialul utilizat în fabricarea jantelor din aluminiu constă într-un mix de diferite aliaje metalice pentru a asigura proprietățile corecte. O alegere incorectă a materialelor pentru jantă poate duce la crăparea jantei în cazul unei lovituri, iar acest lucru este inacceptabil.

Ventilație și degajarea căldurii

Fiecare jantă trebuie să beneficieze de o ventilație cât mai bună și de proprietăți optime în degajarea căldurii. Altfel, importante funcții pot fi compromise, în special răcirea sistemului de frânare.

Protecție avansată împotriva coroziunii

Volvo utilizează un proces de vopsire în trei straturi, cu lac transparent ca ultim strat. Toate jantele originale Volvo au parte de acest tratament.

Prindere centrală pentru echilibrul perfect

Jantele originale Volvo sunt create special pentru modelele Volvo, astfel că nu intră în discuție niciun fel de adaptare suplimentară pentru prindere. Ele sunt concepute pentru a oferi echilibrul perfect.

 

* Ofertă limitată. Pentru detalii suplimentare apelati nr de tel 0241.54.54.77

Copyright 2021 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB