0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Bucura-te de viata cu oferta speciala ASX

Prinde ofertele ASX MY18 cu variantele de echipare Inform și Invite+ la un preț special începând de la 13,390 Euro fără TVA.

Cu un facelift ce exprimă dinamism, modelul ASX se face cu ușurință remarcat, degajând siguranță și rafinament. Noua grilă frontală "Dynamic Shield", prin care acesta se distinge, conferă modelului performanța dinamică, transmițând totodată senzația de securitate.

Cu toată munca ce s-a depus pentru compactarea ASX la dimensiunea perfectă pentru a-l conduce activ şi cu plăcere, veţi fi surprinşi de cât de mult spaţiu vă stă la dispoziţie dumneavoastră şi pasagerilor la interior.

Întregul autovehicul fiind mult mai uşor, faţa, lateralele şi spatele au fost proiectate cu o aerodinamică superioară.

Cu eficienţa crescută a motoarelor bazate pe tehnologia MIVEC, ASX asigură o putere uniforma şi un consum responsabil de combustibil.

La capitolul siguranță, modelul ASX se află în topul modelelor din clasa sa, beneficiind de un nivel sporit al siguranței pe parcursul călătoriei.

Pentru o ofertă completă te așteptăm în Showroom-ul Mitsubishi din str. Intrarea Mangaliei nr.78A, lângă fostul Billa sau la nr de tel 0241 54 54 77

Copyright 2016 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB