0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Descopera Oferta Accesoriilor Originale Volvo

ACUM, 20% REDUCERE LA TOATĂ GAMA

 

Accesorii pentru planuri împlinite
Volvo pune în mișcare planurile tale pentru iarna aceasta cu prețuri speciale pentru barele transversale din aluminiu, suporturile de schiuri din aluminiu, covorașele de cauciuc și pragurile cu lumină integrată. Completând dotările modelului tău Volvo cu aceste accesorii, vei da viață visului tău de a porni într-o excursie către pârtia de schi sau către o cabană în inima naturii.

 

 

20% REDUCERE
Bare transversale din aluminiu

Cu barele transversale din colecția de accesorii, poți duce caracterul practic al modelului tău Volvo la un alt nivel. Forma aerodinamică a barelor a fost optimizată pentru a reduce la minumim zgomotul produs de vânt, iar astfel călătoria ta devine mult mai confortabilă. Cu o greutate redusă și cu un sistem de fixare inteligent, montarea și demontarea acestor bare este o operațiune facilă.

 

 

 

20% REDUCERE
Suporturi de schiuri din aluminiu

schiuri sau plăci de snowboard. Datorită deschiderii ușoare prin butoane, împachetarea și despachetarea este facilă, chiar și când porți mănuși groase de schi. Înălțimea suportului poate fi ajustată astfel încât să previi deteriorarea plafonului. Suporturile de schi au două dimensiuni și îți permit fixarea pentru maximum 4 perechi de schiuri (sau pentru 2 plăci de snowboard) sau pentru maximum 6 perechi de schiuri (sau pentru 4 plăci de snowboard).

 

 

 

20% REDUCERE
Covorașe de cauciuc

Covorașele de cauciuc natural pentru podea și pentru portbagaj protejează mocheta originală Volvo împotriva murdăriei, umezelii şi a uzurii normale. Covorașele pentru podea au forma tunelului şi sunt construite din cauciuc rezistent, cu un model discret pe partea superioară. Acestea acoperă complet podeaua, au margini ridicate pe perimetru, iar cauciucul permite o etanşare pe întreaga suprafață. Covorașul pentru portbagaj este prevăzut cu un strat de acoperire de înaltă fricţiune pentru a opri alunecarea bagajelor. De asemenea, acesta împiedică pătrunderea murdăriei şi a apei în compartimentul pentru bagaje.

 

 

 

20% REDUCERE
Praguri laterale iluminate - exclusiv XC90

Pragurile treptelor cu lumină integrată, realizate exclusiv pentru XC90, scot în evidență caracterul modelului de lux. Aceste praguri fac mai ușoară intrarea și ieșirea din mașină, dar și încărcarea bagajelor pe suportul plafonului. Pe marginea exterioară se află benzile luminoase cu LED-uri, care oferă mașinii un aspect aparte și îți permit să vezi unde să-ți așezi piciorul. Pragurile treptelor sunt realizate din aluminiu puternic, de cea mai mică greutate și cea mai mare rezistență, pentru a susține până la 300 kg. Suprafața pragurilor este acoperită cu oțel inoxidabil, iar cauciucul integrat în secțiunea metalică previne alunecarea.

Copyright 2016 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB