0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Prinde oferta unui campion la aproape orice sarcina

Caddy4 Furgon Maxi 2.0TDI 75KW la un pret special de 17.400 euro (TVA inclus)

 

Campion la aproape orice sarcină
Fiecare zi aduce noi provocări ce necesită soluții rapide și profesionale. Cu Caddy aveți un vehicul disponibil, un suport optim în aproape orice situație. Funcțional, flexibil, versatil și compact, van de oraș vă oferă tot ce aveți nevoie pentru un aspect profesional.

Totul începe cu ziua de luni
Caddy impresionează cu multe caracteristici convenabile: serviciile de internet mobil inteligente, sistemele infotainment de calitate, precum și sistemele de încălzire și răcire, care fac zilele de lucru mai plăcute.

Rapid și sigur la destinație
Caddy poate fi echipat cu sisteme de asistență inovatoare pentru ca dumneavoastră și angajații dumneavoastră să vă deplasați in siguranță în orice condiții.

Economic
Caddy oferă o generație de motoare, care este deosebit de liniștită și eficientă energetic, în conformitate cu standardul Euro 6 de emisie.

Încărcare ușoară și sigură
Caddy are o capacitate de încărcare de până la 4,7 m³ (Maxi furgon cu perete despărțitor rabatat). Sistemul de depozitare sofisticat simplifică fiecare mișcare la locul de muncă. Cu pereți despărțitori, ecrane și șine de ancorare Caddy asigură un transport sigur.

Pentru mai multe detalii apelează nr de tel: 0728 032 636

Copyright 2016 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB