0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Profita de Oferta Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi ECLIPSE CROSS te aşteaptă in Showroom-ul Exclusiv Auto cu o ofertă de nerefuzat:
0% DOBANDA 
1 AN CASCO GRATUIT
PRIMELE 3 REVIZII CADOU

 

Dinamic, inovator și provocator, Eclipse Cross este noul SUV Coupé Mitsubishi Motors, cu aspect atractiv și un stil de condus sportiv, care inaugureazã noul limbaj de design al producătorului japonez Mitsubishi Motors Corporation, aducând segmentului o multime de caracteristici inovatoare:

Sistemul Touch Pad Controller 
Această nouă interfaţă permite o operare mult mai intuitivă, controland prin atingerea controller-ului funcţiile audio precum radioul şi smartphone.                     

Sistemul Smartphone Link Display Audio
Accesibil printr-un afişaj touch screen subţire de 7-inch, acest sistem permite şoferului să obţina instrucţiuni optimizate pentru condiţiile de trafic, sa efectueze şi sa preia apeluri, sa acceseze mesaje text şi sa asculte muzică, totul într-un mod care îi permite să rămână concentrat pe şosea.  

Head Up Display
Ecranul color pozitionat la nivelul ochilor prezintă şoferului în câmpul său vizual un afişaj transparent cu informaţiile necesare operării vehiculului, permiţându-i să citească informaţiile prezentate mai rapid şi în siguranţă.   

Dotări avansate de siguranță 
Blind Spot Warning [BSW], Adaptive Cruise Control [ACC], Rear Cross Traffic Alert [RCTA], Multi Around Monitor, Auto High Beam [AHB], Forward Collision Mitigation [FCM], Lane Departure Warning [LDW] și altele.

Noul motor pe benzină turbo alimentat oferă performanțe net superioare
Furnizează un cuplu mai bun la turații medii sau scăzute comparativ cu actualul motor MMC de 2,0 sau 2,4 litri pe benzină şi răspunde imediat la acceleraţia șoferului la turații mari. Cuplu Maxim (Nm/rpm): 250 / 1800-4000. Putere maximă (kW/rpm): 120 / 5500. [163CP]

S-AWC
Sistemul S-AWC de pe Eclipse Cross oferă trei moduri de rulare, ușor de selectat de pe consola centrală, în funcție de starea drumului și de condițiile meteo: AUTO / SNOW / GRAVEL.

 

Finantarea preferentiala cu 0% dobanda este valabila pentru finantarile cu avans intre 30% si 50%  si perioada finantata de pana in 36 de luni. Campania cu 12 luni CASCO gratuit este valabila pentru finantari pe o perioada de minim 36 luni si cu o dobanda preferentiala de 4.3% pe an. Primele 3 revizii cadou sunt oferite pentru orice schema de finantare prin Tiriac Leasing. Campanie valabila in perioada: 02.02.2018 - 31.12.2018, in limita stocului disponibil.

Copyright 2016 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB