0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Profită de oferta RABLA

ŠKODA KAROQ- de la 24.978 euro*

(cu TVA inclus)

 

Fratele mai mic și mai tânăr al lui KODIAQ, acest SUV compact cu un design “stylish” este perfect pentru oraș dar, în același timp, mulțumită sistemului 4x4 inteligent, poate fi un excelent partener de off-road. Gândit pentru familie dar foarte practic în orice condiții de exploatare. Cu sisteme de securitate activă de înaltă clasă și un confort sofisticat (Simply Clever, VarioFlex), acest model este o plăcere pentru orice proprietar.

*Oferta este supusă unor termene şi condiţii. Mai multe detalii puteţi obţine de la consilierii de vânzări.

Design

ŠKODA KAROQ este un SUV cu personalitate: designul curat și emoțional, dinamic dar galant,  întruchipează perfect stilul SUV ŠKODA.

Virtual Cockpit

Oferă cinci moduri care pot fi personalizate individual, pentru a se potrivi preferințelor șoferului. Experiența condusului este una absolută.

Mereu Online

Sistemele de infotainment KAROQ au un afișaj de până la 9,2 ". Serviciile ŠKODA Connect asigură, la timp,  informațiile despre trafic, locuri de parcare și prețurile la combustibil. Știi mereu ceea ce trebuie să știi! De asemenea, vă oferă o imagine de ansamblu perfectă a mașinii prin intermediul aplicației mobile.

 

Admiră! Chiar ai ce!

 

 

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi!

CERE INFORMAȚII ACUM
Copyright 2023 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB