0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Profita de oferta XC90 Winter Edition

Viața e o călătorie minunată

Călătorim o viață întreagă în căutarea fericirii. Pe parcurs sunt mari șanse să ne dăm seama că ne-am înșelat în privința destinației și începem un alt drum. E normal, viața noastră se schimbă, așa cum nevoile noastre se schimbă de-a lungul timpului. Dar indiferent de drumul ales, știi că viața ta este o călătorie minunată când privești în urma ta și realizezi că experiențele, amintirile și prietenii sunt lucrurile care îți aduc adevărata fericire. În această călătorie, Volvo XC90 devine calea către această stare de spirit.
Volvo XC90 te poartă în siguranță și confort de primă clasă pe toate drumurile care te așteaptă înainte. Descoperă SUV-ul premium în care te poți relaxa și poți reflecta asupra evoluției tale, indiferent de suișurile și coborâșurile din drumul tău.

 

 

 

Winter Pack Inclus

Experiență de condus premium cu roțile complete de iarnă
Oferta XC90 Winter Edition include anvelopele Nokian Tyres și jantele de 18" din aluminiu originale Volvo - ambele testate în condiții extreme de condus, asigurând performanțe de top pe cele mai dificile drumuri.

 

 

Propriul drum, propriul nivel de echipare

Pornești la drum fără compromisuri când poți opta pentru echiparea care ți se potrivește perfect.
XC90 Momentum, dotarea standard, include cele mai recente tehnologii Volvo pentru un nivel înalt de confort, stil și siguranță.

XC90 Inscription este versiunea care răspunde celor mai sofisticate cerințe, cu detalii elegante de design exterior și interior, 
ce subliniază stilul tău distinct și gândirea fresh.

 

Volvo XC90 D5 Momentum
ÎNCEPÂND DE LA 46.990 € + TVA

Versiunea standard include cele mai recente funcționalități ale tehnologiei City Safety: detectarea pietonilor și cicliștilor, avertizare pentru evitarea coliziunii frontale cu frânare automată, alertă la ieșirea de pe banda de mers și informații pe display cu semnele de circulație.

Interior

Design-ul interior premium îți asigură călătorii confortabile și relaxante prin tapițeria din piele, suportul pentru zona lombară pe scaunul șoferului, accentele cu inserții de aluminiu, navigarea Sensus, consola centrală de 9'' și ecranul digital adaptiv.

Exterior

Din orice unghi l-ai privi, XC90 are linii armonioase și bine definite, ce inspiră putere și încredere în propriile forțe. Echiparea Momentum include roți din aliaj cu 10 spițe de 19'', un hayon cu deschidere electrică hands-free, asistență la parcarea cu spatele și farurile active LED Thor-hammer, specifice noii generații Volvo.

Volvo XC90 D5 Inscription
ÎNCEPÂND DE LA 50.990 € + TVA

Inscription, varianta exclusivă XC90, amplifică aspectul SUV-ului premium. Fiecare detaliu este ales atent pentru a oferi modelului un plus de eleganță și pentru a îngloba mai multe elemente de design construite în jurul tău și a pasagerilor.

Interior

Sentimentul de liniște și detașare este accentuat de detalii pe care le vei îndrăgi de la prima privire. Îți poți pune amprenta personală asupra design-ului interior prin o gamă largă de opțiuni și accesorii: tapițeria din piele soft Nappa sau luminile multicolore ce redau atmosfera unei săli de teatru.

Exterior

Dacă îți dorești eleganță sofisticată sau un look puțin mai robust la nivel de design exterior, poți aduce îmbunătățiri subtile și rafinate modelului tău XC90, de la eleganta grilă frontală cromată, la roțile de aluminiu de 20'' lucrate meticulos.

 

 

 

Ai toate dotările incluse în oferta XC90 Winter Edition

XC90 Winter Edition celebrează toate drumurile importante din viața ta, oricât de capricioasă e vremea sau cât de presant e timpul, 
cu prețuri speciale pentru versiunile Momentum și Inscription, plus 4 pachete incluse în prețul final:  
Winter Pack, Business Pack, Light Pack și Versatility Pack.

Copyright 2016 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB