0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Profita de oferte Hyundai si participa la Tombola

 Anul acesta ne-am propus să schimbăm străzile Constanței, să le facem Hyundai-Friendly, așa că v-am pregătit discount-uri pentru toate modelele și o tombolă de nerefuzat cu premii pe măsură. 
  
 Nu putem începe fără un Test Drive cu variante exclusive sau luxury. Sau poate vrei să testezi un i10 pe GPL, noi suntem pregătiți de orice ai avea în gând. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul pentru a te înscrie la Test Drive și pentru a beneficia de toate avantajele Exclusiv Auto, iar un consultant de vânzări Hyundai te va contacta în cel mai scurt timp.

 

Ai ales, ai testat și te-ai îndrăgostit de unul din modelele noastre, acum rămâne doar să te hotărăști care Hyundai te-a cucerit și vrei să îl achiziționezi. 
  
 Vom fi lângă tine și te vom îndruma spre varianta care se potrivește cel mai bine stilului tău. Îți vom strecura și un discount incepând de la 3670 euro TVA inclus, garanția 5 Year Triple Care (mai multe detalii găsești aici)  și o șansă la Tombola „Constanta Hyundai-Friendly”
  
 Achiziția unui autoturism Hyundai în perioada Campaniei (februarie – decembrie 2018) îți oferă automat o șansă la tombola care se desfășoară la sediul Exclusiv Auto din str. Intrarea Mangaliei nr.78A, Constanța. Extragerea va fi publicată pe site-ul companiei, pagina de Facebook Hyundai Constanța, precum și în presă. (citește regulamentul complet)

Am ales Hyundai pentru acest tip de campanie din pricina implicării acestei mărci, de-a lungul timpului, într-o serie de inițiative și parteneriate care au ca scop promovarea vehiculelor cu emisii reduse de dioxid de carbon. Strategia și viziunea companiei au fost recunoscute la nivel internațional ca făcând parte din clasamentul “Marci globale prietenoase cu mediul 2012”, publicat în studiul Interbrand-50 de mărci internaționale prietenoase cu mediul. 

Castigatorul extragerii din luna Iunie a Tombolei Hyundai este: Petrea Mihai Gabriel (valoarea premiului: 300 euro)

Castigatorul extragerii din luna Septembrie a Tombolei Hyundai este: Cristina Victor (valoarea premiului: 500 euro)

Copyright 2016 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB