0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Profita de reducerile la piese originale si manopera cu Volvo Service 6 Plus

Obții cele mai bune performanțe de la modelul tău Volvo


Dacă modelul tău Volvo are o vechime mai mare de șase ani, beneficiezi de oferte speciale la orice revizie efectuată în service-ul nostru autorizat Volvo.
Prin Volvo Service 6Plus, experții nostri Volvo realizează un control complet al mașinii, cu accent pe siguranță și calitate, astfel ca tu să ai parte de cele mai înalte performanțe ale modelului tău.

Lucrările de mentenanță autorizate devin tot mai importante odată cu trecerea timpului.

 

Revizie completă

Indiferent de distanțele parcurse sau de trasee, cel mai important lucru pentru o bună funcționare a mașinii tale este revizia.

Efectuată regulat, revizia te asigură că modelul tău Volvo continuă să funcționeze în parametri optimi.

Pentru performanțe maxime serecomandă cel puțin o revizie pe an.

Prețul unei revizii complete, care include schimbul de filtre cu piese originale Volvo și schimbul de ulei Castrol, pornește de la 680 RON, cu TVA inclus.

 

 

Pachetul complet Volvo Genuine Service

Experții Volvo efectuează un control complet al stării mașinii tale pentru a se asigura că totul funcționează la cel mai înalt nivel. Tu doar trebuie să te relaxezi și să lași operațiunile de mentenanță în grija unei unități autorizate Volvo. La orice revizie Volvo Service 6Plus beneficiezi de pachetul complet Volvo Genuine Service. Prin acest pachet primești gratuit servicii de mentenanță și actualizare de software.

Reduceri semnificative la piesele originale Volvo

Prin Volvo Service 6Plus îți oferim o reducere la piese de schimb originale Volvo, precum plăcuțe de frână, discuri de frână sau kitul de distribuție.
*Exemple:
Set plăcuțe frână față 250 RON TVA inclus
Set plăcuțe frână spate 230 RON TVA inclus
Disc frână față 265 RON TVA inclus
Disc frână spate 210 RON TVA inclus
Kit distribuție 350 RON TVA inclus

*Pentru oferta de preț aferentă autoturismului dumneavoastră vă rugăm să ne contactați.

 

Pană la 40% Reducere

Cu piesele originale Volvo și manopera efectuată în unitățile autorizate ale producătorului, ai siguranța că mașina ta beneficiază de cea mai înaltă calitate a componentelor și serviciilor.
Reducerea de până la 40% se aplică pentru toate lucrările efectuate ulterior campaniei de iarnă la dealerii autorizati Volvo.


 

Copyright 2016 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB