0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

RANGE ROVER SPORT, de la 60.826 euro +TVA

OFERTĂ SPECIALĂ! CEL MAI DINAMIC RANGE ROVER

de la 60.826 euro+TVA*


 

DESIGN

Cu un design mai sportiv si o silueta care inspira forta, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a face senzatie. Mai simplu si mai dinamic, inspira modernitate din orice unghi - de la grila noua Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capota reproiectate si la optiunile pentru jante, sportive si rafinate.

PERFORMANTE

Gama de motorizari puternice ofera performante rutiere extraordinare. Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, dezvolta o putere marita de 525 CP, iar combinatia intre motorul Ingenium avansat, pe benzina si motorul electric asigura modelului Range Rover Sport PHEV performante remarcabile.

TEHNOLOGIE

Sistemul multimedia Touch Pro Duo integreaza perfect 2 ecrane tactile de inalta definitie, cu diagonala de 10”. Utilizati Touch Pro Duo impreuna cu afisajul color de pe parbriz si ecranul interactiv al soferului, pentru a vedea si interactiona simultan cu mai multe tehnologii.

**Oferta este supusă unor termene și condiții și este valabilă doar pentru persoane juridice prin achiziție în sistem de leasing, doar de la societăți de leasing agreate în program.

CERE ACUM OFERTA TA PERSONALIZATĂ
Copyright 2021 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB