0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

ŠKODA KODIAQ - Preț cu RABLA 2021

ŠKODA KODIAQ, de la 24.770 euro (TVA inclus)

Profită de prețul RABLA 2021 și bucură-te de un SUV excepțional!

 

 


› Farurile Matrix full-LED sunt oferite în premieră pentru ŠKODA KODIAQ

› Motor de vârf nou pentru sportiva ŠKODA KODIAQ RS

› Limbajul de design ŠKODA a evoluat și mai mult și au fost adăugate noi modele de jante din aliaj

› Interior deosebit de spațios, cu elemente vizuale și tehnice atractive


 

 

Design frontal nou și faruri Matrix full-LED

Grație limbajului de design ŠKODA rafinat, KODIAQ se prezintă acum într-o haină ce pune și mai mult accent pe latura sa emoțională, subliniindu-i totodată alura impunătoare. KODIAQ facelift va fi disponibil începând cu iulie 2021, cu liniile de echipare Active, Ambition și Style, precum și în variantele L&K, SPORTLINE și RS. Liniile de echipare Active, Ambition și Style vor avea detalii cu efect de aluminiu pe măștile din față și din spate, ce conferă SUV-ului o alură și mai pregnantă de automobil off-road.

 

Interior cu look nou și opțional, pentru prima dată, scaune ergonomice

ŠKODA aduce interiorul modelului KODIAQ la un nou nivel, rafinându-l cu noi bandouri decorative, cusături contrastante adiționale și funcții optimizate pentru sistemul de iluminare ambientală cu LED. Pentru prima dată, gama de opțiuni oferte pentru SUV-ul ŠKODA de talie mare include și scaunele ergonomice acoperite cu piele perforată, cu funcție de ajustare electrică în mai multe direcții, precum și cu ventilație și masaj.

 

Afișajul Virtual Cockpit opțional și sistemul Crew Protect Assist optimizat

Afișajul Virtual Cockpit de 10,25 inchi permite șoferului să aleagă dintre patru layout-uri diferite și este oferit opțional pentru cele mai multe modele. Este o dotare standard pentru KODIAQ RS. Cei care vor conduce un KODIAQ RS sau un KODIAQ SPORTLINE vor avea la dispoziție încă un layout adițional: layout-ul Sport. Gama de sisteme de asistență include acum și o versiune optimizată a sistemului de protecție a ocupanților Crew Protect Assist. Această nouă variantă are senzori radar adiționali în spate, pentru a răspunde la autovehiculele ce pot cauza o coliziune din spate.

 

 

Îți place, nu? Pregătește-te să afli numai vești bune! Completează formularul!

CERE DETALII PERSONALIZATE
Copyright 2021 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB