0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Volkswagen MULTIVAN 6.1

Volkswagen Multivan - cea mai nouă ediție

 

Viitorul dintr-o privire. Pe lângă noul „Digital Cockpit“ opțional de 26 cm (10,25 inchi), habitaclul modelului Multivan 6.1 se evidențiază prin cele mai moderne posibilități de conectare în rețea oferite în producția de serie, prin intermediul celei mai noi generații a sistemului modular Infotainment, inclusiv ecran tactil de 23 cm (9,2 inchi) din consola centrală. Suplimentar, poziția ridicată în scaun și suporturile lombare cu reglare în 4 direcții asigură cea mai comodă poziție în scaun iar numeroasele compartimente de depozitare în autovehicul permit menținerea ordinii.

Faceți-vă comod în Multivan 6.1: Echiparea de serie cuprinzătoare și sensibil extinsă, precum și echipamentele suplimentare confortabile contribuie la manevrabilitatea necomplicată la nivel de autoturism. Astfel puteți savura zi de zi condusul, complet relaxat.

Motoarele foarte eficiente din Multivan 6.1 se evidențiază prin performanțe, accelerație și consum redus. Alegerea perfectă, pentru cazul în care călătoriți mult și doriți să savurați totuși dinamică de rulare la nivel ridicat.

CERE DETALII ACUM
Copyright 2021 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB