0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Gama Hyundai IONIQ

Let Hyundai power your world

Treci la nivelul următor!

 

Gama IONIQ  redefineste mobilitatea electrica datorita designului progresist, performantelor remarcabile, precum si datorita sistemului de incarcare ultra-rapida.Hyundai a făcut o adevarata revoluție tehnologica cu aceste două modele, IONIQ 5 si IONIQ 6. 

 

EXCLUSIV AUTO, dealer Hyundai în Constanța, te invită la showroom pentru a cunoaște modelele gamei IONIQ, adresează-ne orice întrebare care te apropie de achiziția unui Hyundai IONIQ. 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Designul inovator al lui IONIQ 5, materialele ecologice utilizate, performantele remarcabile, sistemul de incarcare ultra-rapida, functia Vehicle-to-Load (V2L), precum si caracteristicile avansate pentru conectivitate si pentru asistenta conducatorului auto se armonizeaza perfect pentru a oferi noi experiente clientilor..  

IONIQ 5 este primul model Hyundai echipat cu sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA 2). Utilizand camera video, senzorii radar din fata, precum si datele furnizate de sistemul de navigatie, HDA 2 permite controlul vitezei si a distantei pana la vehiculul din fata, precum si centrarea autovehiculului pe banda de deplasare. In plus, IONIQ 5 dispune de: sistem inteligent de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA); sistem de asistenta la coliziunile frontale (FCA) cu functie de evitare a coliziunilor in intersectii (FCA-JX); functie inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLW); sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM); sistem de monitorizare 360° (SVM); sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni in timpul parcarii (PCA).

IONIQ 6 a fost creat pentru calatorii lungi – cu o incarcare rapida si un stil elegant. IONIQ 6 este disponibil cu doua optiuni pentru baterie, precum si cu tractiune integrala sau tractiune spate. Sistemul inovator de 800 V permite o incarcare ultra-rapida si contribuie la imbunatatirea experientei pasagerilor privind mobilitatea electrica.

 

________________________________________________________________ 

HYUNDAI PACK

5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer

 

 

DORESC DETALII
Copyright 2024 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB