0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

HYUNDAI TUCSON

Treci la nivelul următor

Hyundai iubește Revoluțiile Tehnologice. La fel ca tine.

 

 

 

Designul si performantele TUCSON au ajuns deja subiect de film. Dacă nu ai văzut încă „Uncharted”, probabil că o mai poți face online. Revenind la realitate, te poți și tu bucura de noile tehnologii Hyundai, de designul unic și de excelentul raport preț/calitate.

„TUCSON este un SUV pregatit pentru noua provocare - o vanatoare de comori”, spunea Thomas Schemera, Executive Vice President, Global Chief Marketing Officer & Head of Customer Experience Division - Hyundai Motor Company. „Uncharted are milioane de fani in intreaga lume si suntem incantati sa prezentam performantele si tehnologiile autovehiculelor noastre intr-o maniera creativa, in linie cu abordarea Sony Pictures. Colaborarea Hyundai - Spider-Man: No Way Home a fost un succes extraordinar pentru promovarea IONIQ 5 si TUCSON, iar acum Uncharted”.

Acum este rândul tău! Comandă NOUL HYUNDAI TUCSON!

 

 

 

 

EXTERIOR

Caroseria mai mare, capota alungită, ampatament întins, Toate astea conferă NOULUI TUCSON alura și personalitatea unui coupe. O siluetă delicată care scoate în evidență detaliile masculine. Designul “Parametric Dynamics” oferă senzația unică  de mișcare, chiar și atunci când automobilul stă pe loc. Luminile de zi sunt perfect integrate în grila frontală și oferă, ele însele, un spectacol.

 

 

 

INTERIOR

Habitaclul nu este doar elegant. Confortul și Tehnologia sunt prezente în fiecare detaliu. Experiența digitală avansată în NOUL TUCSON, te face să te simți într-un Univers în care grijile cotidiente se dizolvă, pur și simplu. Scaunul din dreapta șoferului și bancheta din spate se rabatează, oferind un spațiu extrem de generos. Tehnologia Multi - Air Mode, prezentă în permieră pe un Hyundai, combină canale circulare pentru aer condiționat și încălzire. Astfel, fluxul de aer se dispersează mai fluid. Ecranul de 10,25 inchi face ca sistemul de infotainment să fie cu adevărat parte a atmosferei din interior.

 

Al 7-lea airbag

Pentru mai multă siguranță, NOUL HYUNDAI are un Airbag în plus, între șofer și scaunul pasagerului din dreapta. O caracteristică unică în acest segment.

 

___________________________________________________________

BENEFICIU HYUNDAI

5 ANI GARANȚIE, fără limită de kilometri

Asta înseamnă să fii sigur pe ceea ce faci. Să ai încredere în ceea ce faci. Pentru ca tu să conduci relaxat și în siguranță. Alege NOUL TUCSON.

 

Pentru orice detalii personalizate, completați formularul de mai jos

CERE DETALII
Copyright 2024 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB