0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

SEAT Arona

COMPETITIV, ÎNDRĂZNEȚ, AVENTUROS.

Cam ca tine.

 

 

 

NOUL SEAT Arona te surprinde imediat.Un aspect nou mai îndrăzneț este completat de un grilaj reproiectat, un nou spoiler spate și faruri LED care conferă exteriorului o prezență mai puternică. SEAT CONNECT deschide o lume cu totul nouă plină de posibilități, permițându-ți să accesezi date despre SEAT-ul tău prin intermediul smartphone-ului, să controlezi o varietate de funcții de la distanță și să maximizezi experiența de conducere.

 

 

Este exact ceea ce îți dorești acum. Un SUV compact, plin de tehnologii avansate. De la parcarea semi-autonomă ( Arona scanează locurile de parcare și determină cea mai bună cale pentru parcare laterală sau în marșarier în spații înguste, apoi preia direcția pentru o poziționare perfectă - de fiecare dată ) și până la Travel Assist (combină ACC - cruise control adaptiv) și Lane Keeping Assist și te menține automat la o distanță sigură de vehiculul din față și în limita de viteză adaptată la trafic.. Dar sunt mult mai  multe.

 

 

 

Tu conduci și NOUL Arona îți aduce aminte, prin fiecare detaliu al cockpit-ului digital. Comenzi ușor de accesat, un ecran tactil de 9,2 "cu sistem de navigație înălțat în câmpul vizual pentru o vizibilitate mai bună, o conducere mai sigură și o accesare media mai ușoară.

 

 

EXCLUSIV AUTO

Str. Dumbrăveni 70 (sens giratoriu Tomis Plus)

0241.54.54.99

 

Pentru mai multe detalii despre Noul SEAT Arona, completează formularul de mai jos.

 

CERE DETALII
Copyright 2024 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB