0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

SEAT Ateca. Bucura-te de fiecare zi.

 

O apariţie suverană

Noul SEAT Ateca înfruntă încrezător cotidianul cu un stil dinamic şi pregnant care îşi are originile în liniile marcante ale caroseriei. Habitaclul a fost creat pentru a transforma rutina zilnică într-o experienţă deosebită. De la consola mediană ergonomică şi până la interiorul spaţios, cu acest SUV cotidianul va depăşi aşteptările multora.

 

Idei inteligente

Bucură-te de rutina ta zilnică cu tehnologia avansată care îţi permite călătorii relaxate şi conectate prin oraş. Mulţumită tehnologiei SEAT Full-Link poţi conecta smartphone-ul la autoturism pentru a putea folosi toate aplicaţiile confortabil şi sigur în timpul condusului, iar încărcătorul wireless va avea grijă ca telefonul tău să fie mereu gata de utilizare.

 

SEAT 4DRIVE

Cu sistemul de tracțiune integrală 4Drive ești mereu relaxat și în siguranță la drum, indiferent de vreme sau suprafață de rulare. Activează modul de conducere "Off-Road" și "Snow" și transformă drumurile zilnice în ceva extraordinar.

 

Siguranţă în traficul urban

Conducerea preventivă contribuie în special în traficul urban la capitolul siguranţă. Aici te va ajuta sistemul Traffic Jam Assist* la pornirile de pe loc şi la frânarea în trafic lent şi asistenţa pentru unghiul mort fac fiecare călătorie mai sigură ca oricand. 

*Doar cu DSG

 

Simte eficienţa optimă

Drumul tău spre serviciu va fi şi mai plăcut. Pentru că noul SEAT Ateca nu este doar puternic, ci şi eficient. Bucură-te de motorizările puternice şi economice de până la 140 kW (190 CP) şi de o plăcere a condusului dinamică şi precisă, pe orice suprafaţă. 

 

Practic în viaţa cotidiană

Cu o gamă vastă de accesorii pentru noul SEAT Ateca poţi personaliza modelul tău conform preferinţelor tale. Fie că optezi pentru soluţii practice de transport sau unele care sporesc confortul, dorinţele tale pot fi îndeplinite. 

 

"Best Buy Car of Europe 2017"

Noul SEAT Ateca a obţinut cel mai râvnit premiu al industriei auto europene: "Best Buy Car of Europe 2017". Juriul, format din 31 de jurnalişti de specialitate, a desemnat primul SUV SEAT ca fiind câştigător. 

------------------------------

Pentru mai multe detalii va asteptam la showroom-ul nostru din str. Dumbraveni nr. 70 (sens giratoriu Tomis Plus) sau sunati direct la consilierul nostru de vanzari - Mirabela Nicolau 0729.155.773

Copyright 2020 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB