0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

ŠKODA ENYAQ iV – Viitorul e Acum

Primul SUV 100% electric de la Škoda a surprins pe toată lumea! E momentul să cunoști ENYAQ iV in cele mai spectaculoase detalii!

 

 

 

 

La ENYAQ iV se fac remarcate  liniile sculpturale, suprafețele clare și elementele cristaline, ce sunt inspirate din tradiționala artă a cristalului de Boemia. Dar proporțiile sale sunt diferite față de cele ale modelelor ŠKODA SUV precedente: ENYAQ iV are o parte frontală mai scurtă și o linie a plafonului mai alungită. Astfel ia naștere un look foarte dinamic, ce permite totodată și spațiul amplu de la interior.

 


IMPUNĂTOR     ELEGANT     SPAȚIOS


 

Designul ENYAQ iV este progresist, echilibrat și impunător. Noile proporții permit totodată un interior deosebit de dinamic și spațios. Roțile sale mari și garda la sol mare creează o prezență impunătoare, specifică SUV-urilor. Farurile matrix full-LED și luminile de zi atrag la rândul lor atenția prin look-ul lor spectaculos.


INTELIGENT     INOVATOR     INTUITIV


 

 

Dacă vrei să știi și mai multe sau dacă vrei să o conduci, te așteptăm în showroom! S-ar putea să nu uiți așa ușor întâlnirea cu ENYAQ iV. Mai ales dacă nu ai mai condus niciodată o mașină electrică.

 

_____________________________________________________

EXCLUSIV AUTO

Str. Al. I. Cuza 40 - Alba iulia

0258.812.581 

CERE DETALII
Copyright 2023 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB