0241545477

Saptamana SEAT in VIVO Constanta

Fanii Seat din Constanța vor avea un nou motiv de bucurie, in perioada 01- 10 septembrie vom expune in Centrul Comercial VIVO! din Constanța exclusiv modele din gama SEAT.

 

Te invitam la "Săptămâna SEAT în VIVO Constanța" pentru ca tu să te bucuri pe deplin de marca ta preferata prin prezentări, oferte și test drive.

Vedeta locatiei este NOUL SEAT IBIZA – o masina creata pentru a-ţi sensibiliza trupul şi sufletul. Noul SEAT Ibiza reprezintă libertatea de a alege, a fi, a te deplasa. Oriunde te-ar duce oraşul, aprinde farurile Full LED şi vei ajunge acolo cu stil. La interior şi exterior, spiritul de aventură este dotare standard. 

"SEAT este o marcă foarte apreciată și întâlnită în Constanța. Ne bucurăm că putem crea acest eveniment și că, din 2015, de când suntem dealer si service autorizat SEAT, clienții noștri au încredere în noi și promitem că ne vom ridica în continuare la înălțimea așteptărilor din piața auto constănțeană. Experiența de peste 10 ani în domeniul auto ne ajută și suntem foarte bine pregătiti și pe partea de after sales, service-ul nostru fiind dotat cu cea mai nouă aparatură, de ultimă generație" – a declarat Laura Rota – Director Vanzari SEAT.

 

Te așteaptăm în VIVO! Constanta cu 3 modele SEAT premiate de-a lungul timpului

Seat New Ibiza (mașină premiată cu distincția "Red Dot Award"),  

Seat Leon (“Best Buy Car of Europe în 2017”)

Seat Toledo (5 stele la testele NCAP 2012).

Mai mult, toti cei interesati sunt asteptati pe 09 septembrie in showroom-ul SEAT pentru a testa calitatile Noul Seat Ibiza.

 

Despre Noul SEAT Ibiza

Noul SEAT Ibiza dispune cele mai recente tehnologii, o dinamică remarcabilă şi o îmbunătăţire majoră a spaţiului şi confortului. Cel mai important model al brandului spaniol are un design complet nou, dar cu acelaşi spirit veşnic tineresc, funcţional, sportiv şi confortabil. Reuşeşte acest lucru datorită unor trăsături noi care reflectă caracterul distinctiv al mărcii SEAT, păstrând ADN-ul mărcii, dar cu forme mai ascuţite şi sportive, modelul fiind caracterizat de suprafeţe mai profilate, accentuate, atractive şi fluide. Cea de a cincea generaţie a SEAT Ibiza îşi face debutul public la Salonul Auto de la Geneva în luna martie 2017, iar începând cu luna august este prezent și în showroom-ul Exclusiv Auto din Str. Dumbrăveni nr. 70, Constanța (Sensul Giratoriu Tomis Plus).

 

Mai compact, mai spaţios, mai eficient

Spaţiul interior al noului SEAT Ibiza a crescut într-un mod impresionant, iar întreaga maşină este mult mai robustă şi mai sigură. Comparativ cu modelul anterior, lungimea (-2 mm) şi înălţimea (-1 mm) sunt minimal modificate. Totuşi, noua generație este semnificativ mai lată, și anume cu 87 mm. De asemenea, datorită utilizării platformei MQB A0 ampatamentul ajunge la valoarea de 2.564 mm (+95 mm), iar ecartamentul punţii faţă este mai lat cu 60 mm, iar cel al punţii spate cu 48 mm. Rezultatul este o maşină mult mai confortabilă, noul SEAT Ibiza fiind deopotrivă mai spaţios la interior şi mai mare la exterior. De exemplu, spaţiul pentru picioare la bancheta spate a crescut cu 35 mm, în timp ce spaţiul pentru zona capului a crescut cu 24 mm la scaunele din faţă şi cu 17 la cele din spate. Scaunele te uimesc cu o lățime suplimentară de 42 mm, transformând noul SEAT Ibiza în lider în clasa sa din acest punct de vedere. Portbagajul a fost mărit cu 63 de litri, până la o capacitate totală de 355 de litri, cea mai bună din clasa sa. Înălţimea de încărcare a fost, de asemenea, coborâtă, dovadă că SEAT ştie cum să combine forma cu funcţionalitatea.

Toate motoarele disponibile pentru noul SEAT Ibiza îndeplinesc standardele de emisii Euro 6 şi excelează la capitolul performanţă, datorită caracteristicilor remarcabile, autonomiei mari şi emisiilor reduse.

Noul SEAT va putea fi achiziționat în patru linii de echipare, începând de la Reference şi Style, şi continuând cu versiunile de top FR şi XCellence.

Sistemele de asistenţă ale noii Ibiza includ elemente care, deşi sunt prezente la Leon şi Ateca, sunt destul de neobişnuite la această clasă. Noul SEAT Ibiza oferă Front Assist, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Keyless Entry cu buton de pornire a motorului cu o lumină care sugerează bătaia unei inimi, o nouă generaţie de senzori de parcare faţă şi spate şi o cameră pentru marşarier de o mai mare rezoluţie, ce afişează imaginea pe un ecran tactil premium de 8’’ cu panou din sticlă. Este prima dată când SEAT Ibiza are un ecran tactil integrat de 8’’, care oferă cea mai avansată tehnologie fără a compromite armonia interioară.

Una din cele mai impresionante funcţii ale noului model este încărcătorul wireless cu amplificator al semnalului GSM. În ceea ce priveşte conectivitatea, noul SEAT Ibiza este singura maşină 100% conectată datorită unui număr de trei opţiuni:  Apple Car Play, Android Auto şi Mirror Link.

Noul SEAT Ibiza prezintă un parteneriat cu Beatsaudio, o marcă încărcată de energie, emoţie şi entuziasm, care a schimbat modul în care oamenii ascultă muzică. Sistemul foloseşte un procesor audio digital (DSP), 7 boxe premium şi un amplificator de 300W.  

Platforma MQB AO

Cea mai nouă tehnologie a grupului Volkswagen, platforma MQB (Modular Quer Baukasten) permite o flexibilitate mai mare de fabricaţie şi un nivel înalt de integrare, deoarece este destinată mai multor modele şi permite tipuri diferite de caroserie în acelaşi segment, dar şi configuraţii cu ampatamente diferite, plecând de la aceeaşi platformă de bază. Investiţiile SEAT în cercetare şi dezvoltare în ultimii ani au fost alocate parţial pentru adaptarea liniei 1 a fabricii din Martorell la noua platformă MQB A0, SEAT devenind astfel prima companie din grupul Volkswagen care utilizează această tehnologie.

Design: următorul pas în ADN-ul SEAT

Datorită a peste trei decenii de istorie şi a importanţei sale de principal pilon al brandului SEAT, a cincea generaţie Ibiza înseamnă o provocare totală din punct de vedere al design-ului. Trebuia să fie proaspăt şi tineresc, dar în acelaşi timp matur şi echilibrat. Şi iată cum noul SEAT Ibiza se remarcă imediat prin proporţiile sale perfecte, caracterul puternic şi aspectul agil. Identitatea mărcii SEAT nu a fost doar păstrată, ci dusă la un nou nivel, dând încă un impuls ADN-ului SEAT. Nu trebuie decât o privire pentru a înţelege la ce se gândeau proiectanţii când au desenat această maşină şi pentru a vedea că SEAT nu a prezentat niciodată o maşină mai frumoasă în segmentul A0.

În ceea ce priveşte interiorul, au fost urmate aceeaşi etape de proiectare de la modelele Leon şi Ateca, dar de această dată cu o nouă viziune a filosofiei de design. Au fost adăugate mai multă tensiune, mai multă tehnică, linii clare şi proporţii mai slab definite pentru obţinerea unui aspect mai elegant şi a unui nivel mai mare de calitate percepută, în timp ce noi materiale reușesc să conserve caracterul tineresc şi dinamic.

Designul atrăgător, comportamentul dinamic şi calitatea condusului, sentimentul incredibil de stabilitate şi încredere pe şosea, calitatea mult îmbunătăţită a interiorului, tehnologia extrem de sigură şi uşor de utilizat sau interiorul spaţios sunt tot atâtea motive pentru a considera noul SEAT Ibiza o opţiune cu adevărat atractivă şi, bineînţeles, la cel mai bun preţ.

 

Pentru mai multe detalii: 0241.54.54.99 | office@exclusivauto.ro

Copyright 2022 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB