0241545477

Pornește într-o experiență exclusivă!

Succesul soluțiilor oferite de Exclusiv Auto constă în capacitatea de a oferi servicii integrate, grație efortului comun al tuturor departamentelor din cadrul firmei. Datorită experienței dobândite în timp, putem oferi toate soluțiile necesare clienților noștri, gama largă de servicii ajutându-ne să putem acționa rapid și să acoperim la nivel înalt toate solicitările clienților.  

Exclusiv Auto,distribuitor și reparator autorizat al mărcilor Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Seat și Skoda si Das Welt Auto în Constanța si Alba Iulia, este susținut de o echipă de profesioniști, a cărei pasiune pentru autoturisme se reflectă în întâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice, care execută servicii de cea mai bună calitate pentru tine și mașina ta.

Firma noastră, Exclusiv Auto, îşi propune să devină lider al pieţei regionale în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii, cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi cu dedicare din partea echipei de profesionişti care susţine existenţa firmei. Echipa noastră de profesioniști ne recomandă, devenind astfel prima opțiune în materie de servicii și produse auto, oferind cele mai bune soluții și oportunități pentru clienții și producătorii pe care îi reprezentăm.

Scopul nostru este să performăm mai bine decât piața existentă, prezentând oportunităţile care ne sunt oferite din punct de vedere comercial, reflectând astfel oportunitatea mai largă legată de îmbunătăţirea calităţii vieţii prin intermediul şi dincolo de produsele şi serviciile noastre de marcă.

În showroom-urile noastre din Constanta si Alba Iulia ești așteptat să descoperi și să achiziționezi unul din automobilele marca Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Hyundai, SKODA, Seat, Volkswagen Autovehicule Comerciale sau masini rulate prin Das Welt Auto, propunându-ne astfel ca în funcție de dorințele tale să găsim varianta care ți se potriveste cel mai bine. Diversitatea şi scopul nostru unificat reprezintă elementele definitorii care permit firmei Exclusiv Auto să îmbunătăţească standardul de viaţă al clienților săi.

Posesorilor de automobile Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Seat, Skoda, Volkswagen din Constanta si Alba Iulia, le punem la dispozitie service complet utilat, unde pot beneficia de întreaga gamă de servicii post-vanzare, servicii executate de un personal calificat la standardele internaţionale, distingându-se pe plan local prin competenţă şi calitate, fapt cunoscut şi certificat de fidelitatea clienţilor noştri.

Beneficiind de o experienta vastă, alături de echipa de profesioniști, și având ca misiune oferirea unor servicii complete, de calitate exceptională, Exclusiv Auto oferă clienților săi un pachet integrat de produse și servicii auto, în conditii foarte avantajoase.

La Exclusiv Auto, interesații de mașini vor găsi un consultant și un partener dedicat domeniului auto, cu o experiență solidă în domeniul comercializării de autovehicule, componente și accesorii auto.

Lider pe piața constănțeană, Exclusiv Auto înseamnă o echipă de profesionişti, care îmbină pasiunea cu experienţa pentru a vă oferi cele mai bune soluţii pentru autovehiculul dumneavoastră, ţinând întotdeauna pasul cu noile tehnologii, oferind produse şi servicii la standarde înalte de calitate. 

Exclusiv Auto efectuează servicii auto la un înalt standard calitativ, devenind astfel prima alegere a clienților noștri în materie de service auto. Echipa noastră este dedicată, cât și educată în acest sens, iar personalul beneficiază de un nivel ridicat de competență, calificare și experiență. Avem un portofoliu vast în domeniul achiziționării, întreținerii și reparației autoturismelor.

Service-ul Exclusiv Auto este echipat cu cele mai moderne utilaje, scule, testere, dispozitive și echipamente, utilizate în mod profesionist de personalul societății, în spații distincte destinate inspecțiilor tehnice periodice, reparațiilor mecanice și electrice, reparațiilor de tinichigerie și vopsitorie.

Suprafața de lucru este de 2000 mp, utilată cu 11 elevatoare pentru lucrari mecanică, 2 standuri verificare geometrie roti, stand diagnosticare auto, cuptor vopsitorie, 2 cabine pregătire vopsitorie, 9 posturi de lucru tinichigerie, stand ITP.

Exclusiv Auto este autorizat RAR pentru mărcile: Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Rover, Bmw, Vw, Skoda, Audi, Seat, Mercedes, Jeep, Fiat, Ford, Opel, Honda.

Căutarea unei mașini de calitate din import poate fi dificilă și costisitoare! Suntem aici pentru a ne ocupa de tot procesul de achiziție, oferind consiliere pentru toți clienții, fără excepție, atât în ceea ce privește alegerea automobilului, cât și în privința soluției de finanțare potrivite: leasing sau credit auto. Oferim garanție pentru toate autovehiculele comercializate.

Standardul SR EN ISO 9001:2008 stabileşte cerinţele pentru sistemul de management al unei organizaţii care doreşte să demonstreze abilitatea de a furniza constant un produs/serviciu conform cerinţelor clienţilor şi cerinţelor legale şi care vizează creşterea satisfacţiei clienţilor prin aplicarea efectivă a sistemului, inclusiv a îmbunătăţirii continue a sistemului.

ISO 9001:2008 este standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ceea ce privește asigurarea îndeplinirii condițiilor de calitate ale bunurilor și serviciilor pe care un furnizor le livrează clienților săi.

Standardul este folosit de orice companie sau organizație, indiferent de mărimea sa și de sectorul în care activează, în orice parte a lumii.

În esență, certificarea – cu alte cuvinte obținerea certificatului, este recunoasterea de catre o terță parte (organizația certificatoare abilitată), a faptului că sistemul de management al calității implementat într-o societate comerciala (organizatie) îndeplinește cerințele standardului respectiv.

 

Standardul ISO 14001:2005 este standardul de referinta din seria ISO 14000. El descrie principalele cerinte cu care trebuie sa se conformeze o firma in ceea ce priveste Sistemul de Management de Mediu.

ISO 14001:2005 solicita ca Sistemul de Management de Mediu sa reflecte natura firmei, activitatea proprie si aspectele specifice de mediu. Un Sistem de Management de Mediu conform ISO 14001:2005 ofera un cadru sistematic si coerent de îmbunatatire a performantei de mediu, de realizare a conformitatii cu legislatia de mediu si de prevenire a non-conformitatilor.

ISO 14001:2004 specifica cerintele pentru un astfel de sistem de management de mediu. Indeplinirea acestor cerinte solicita o evidentiere a obiectivelor organizatiei / companiei, obiective ce pot fi verificate (de audituri) pentru a demonstra ca sistemul de management de mediu este operational, iar actiunea sa este eficienta si conforma cu prevederile standardului.

ISO 14004:2004 furnizeaza liniile directoare cu privire la elementele unui sistem de management de mediu si implementarea acestuia, si trateaza principalele probleme implicate.

Copyright 2024 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB