0241545477

Acord pentru protecția datelor

Prin bifarea casutei de Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Exclusiv Auto se intelege faptul ca clientul isi exprima in mod expres si neechivoc acordul pentru prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal ale sale, pe perioada nedeterminata, de catre societatea Exclusiv Auto ENB SRL, cu sediul social in strada Intrarea Mangaliei nr. 78 A, etaj 1, camera 4, mun. Constanta, jud. Constanta, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta sub nr. J 13 / 3294 / 2007, avand CUI: RO 22482180, reprezentata legal prin dl. Florea Marian in calitate de Administrator.

Datele cu caracter personal prin care clientul isi exprima acordul sunt: numele si prenumele acestuia, adresa unde poate fi contactat, telefon, e-mail cat si alte date mentionate in Legea nr 679/2016.

Clientul este de acord ca stocarea si prelucrarea acestor date cu caracter personal sa se efectueze in vederea transmiterii catre client a unor materiale publicitare referitoare la autovehicule, in scopuri statistice cat si jurnalistice. 

De asemenea, Clientul este de acord ca destinatarii acestor date cu caracter personal sa fie societatea Exclusiv Auto ENB SRL, importatorii in Romania a autoturismelor noi precum si producatorii marcilor: Jaguar / Land Rover / Volvo / Hyundai / Mitsubishi / Subaru / Seat / Skoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale.

 

Copyright 2024 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB