0241545477

Oferte speciale Exclusiv Auto

Oferta de pret Range Rover Evoque

Călătorește cu stil în Range Rover Evoque Exclusive Edition

de la 36.700 euro + TVA

  • PIVI ȘI PIVI PRO 

Echipamentele standard includ ecran tactil cu diagonala de 10", radio digital DAB, Apple CarPlay / Android Auto și funcție Remote. Optează pentru un upgrade la Pivi Pro și beneficiezi de cea mai nouă inteligență artificială la bord.

  • CONECTIVITATE

Rămâi în permanență conectat cu Pachetul Online. Călătorește în stil, ascultând muzica preferată din playlist-ul tău online. Sistemul de navigație inteligent te va menține conectat în permanență pe durata călătoriei.

  • OGLINDA CLEARSIGHT

Adaugă configurației tale oglinda retrovizoare Clearsight. Această tehnologie disponibilă opțional asigură o vizibilitate perfectă în spate, indiferent dacă bancheta este ocupată sau dacă obiectele din portbagaj îți opturează vederea.

  • ÎNCĂRCARE WIRELESS

Renunță la cablurile înșirate prin mașină. Încărcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibilă opțional, îți va permite să încarcaci smartphone-urile compatibile.


Range Rover Evoque are la dispoziție o gamă diversificată de motorizări, care asigură putere, rafinament, plăcere de a conduce și un consum redus de combustibil. 
 


EXCLUSIVE EDITION - RANGE ROVER EVOQUE

DE LA 36.700 EUR + TVA
 


 

Află mai multe detalii despre caracteristicile inovatoare, care sporesc
plăcerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. 

 

*Oferta valabila in limita stocului disponibil si supusa unor termene si conditii. Mai multe detalii la Consultantii de vanzari.


Completează datele de mai jos și vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un consultant auto
Land Rover - Exclusiv Auto Constanța. 

solicita oferta
Copyright 2021 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB