0241545477

Servicii Exclusiv Auto

Cosmetizare auto

Detaliile care fac diferenta

 

Autoturismele au nevoie de intretinere periodica, nu doar prin spalare ci si prin cosmetizare.

De cele mai multe ori temperaturile extreme, foarte scazute sau foarte ridicate, deterioreaza vopseaua, dar cu un tratament corespunzator masina ta va fi pregatita pentru orice calatorie ai avea in plan si va capata din nou stralucirea de showroom.

Cosmetizarea prin polish reprezinta tratarea vopselei masinii pentru obtinerea unui strat de vopsea cat mai perfect prin inlaturarea impuritatilor de la suprafata, dar si inlaturarea zgaraieturilor usoare care nu au atins structura metalica a tablei.

Iti petreci mult timp in masina interactionand permanent cu volanul, schimbatorul de viteze, consola de bord, locuri in care, microbii si parazitii isi gasesc caminul, asa ca am creat pachetul de cosmetizare amanuntita care cuprinde toate elementele, plafon, mochete, spalarea tapiteriei si cosmetizarea exterioara.

Prelungeste durata de viata a automobilului tau si profita de pachetele noastre de cosmetizare profesionala:

-          Pachet polish faruri – 150 de lei.

-          Pachet Cosmetizare int./ext. basic – 200 de lei

-          Pachet Cosmetizare int./ext. premium – 500 de lei (cosmetizare amanuntita interioara care cuprinde toate elementele, plafon, mochete si spalarea tapiteriei).

-          Pachet Cosmetizare Exterioara (Polish) Basic – 400 de lei.

-          Pachet Cosmetizare Exterioara (Polish)  + Faruri/Stopuri – 550 de lei

-          Pachet Cosmetizare Exterioara (Polish) Premium – DE LA 800 de lei (in functie de gradul de dificultatea, de vehicul, etc).

*preturile contin TVA

 

Pentru programari sau mai multe detalii apeleaza nr de tel 0241.54.54.99

 

Copyright 2024 Exclusiv Auto Dezvoltat de EPIC WEB